Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά μίας ασύρματης σύνδεσης ίντερνετ;

Έχοντας μία ασύρματη σύνδεση ίντερνετ, η πρόσβαση στο δίκτυο γίνεται μέσω κεραιών, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση των επίγειων δικτύων με καλώδια. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνονται υψηλότερες ταχύτητες χωρίς καθυστερήσεις, οι οποίες συνήθως οφείλονται στην ποιότητα των καλωδίων και στην παλαιότητα του επίγειου δικτύου.

Πως μπορώ να γίνω συνδρομητής της Blue Wireless;

Αφού πραγματοποιήσεις την αίτηση σύνδεσης στον ιστότοπό μας, πολύ σύντομα θα σε καλέσουμε για να αποφασίσουμε μαζί ποιο είναι το ιδανικότερο πακέτο για τις ανάγκες σου και φυσικά να κανονίσουμε ένα ραντεβού στον χώρο σου για να εγκαταστήσουμε τον εξοπλισμό σου.

Πόσο κοστίζουν τα τέλη σύνδεσης στην Blue Wireless;

Τα τέλη ενεργόποιησης κοστίζουν 45€ και πληρώνονται μαζί με το πρώτο πάγιο.

Υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς του εξοπλισμού σε άλλο χώρο;

Η μεταφορά του εξοπλισμού μπορεί να γίνει σε οποιονδήποτε χώρο, αρκεί στην συγκεκριμένη περιοχή να υπάρχει κάλυψη από το δίκτυο της Blue Wireless.

Υπάρχει κάποια χρονική δέσμευση στα συμβόλαια;

Όχι, δεν είσαι δεσμευμένος με συμβόλαιο το οποίο είσαι υποχρεωμένος να τηρήσεις για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αν αποφασίσεις ότι δεν χρειάζεσαι πλέον τις υπηρεσίες μας, πρέπει απλά να μας ενημερώσεις πριν το τέλος του τρέχοντος μήνα.

Βρήκες αυτό που ψάχνεις?

Αν δεν κατάφερες να βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις ανάμεσα στις ερωτήσεις που μας γίνονται συχνότερα, μην διστάσεις να έρθεις σε επικοινωνία μας. Είναι σίγουρο πως θα λύσουμε τις απορίες σου!

Επικοινωνία